ALT DE LA IMAGEN

Lepotica in zver

Barvanje modelov Lepotica in zver

Lepotica in zver Barvanje Strani

Lepotica in zver Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Lepotica in zver Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Lepotica in zver Kolorit stran

Zver obraz Kolorit stran

Zver obraz Kolorit stran

Ta risba prikazuje zelo natančno podobo princ Adam, ko je bil Zver. To je dokaj silovit in grozeče izraz, ampak resnica je, da videz zver oddaja dobre občutke, ki so še vedno neodkrita. Seveda si ga zelo dobro poznate, saj je glavni junak risanke film Lepotica in zver, ki ga je Walt Disney Pictures, kjer je on prekinil urok, da post ... Preberi več

Lepotica in zver Barvanje Strani na spletni barve

Lepotica in zver Barvanje Strani

Novo v Lepotica in zver

Lepotica in zver

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Lepotica in zver in sorodne Ta film je tradicionalno animirani Walt Disney Pictures in je uvrščen številka 30 od klasike Disney. Ta film je režiral Gary Trousdale in Kirk Wise, in je adaptacija originalnega dela, ki ga je Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve. Po premieri je film zelo uspešen napolnjena z romantiko, magije in drame, in kmalu je postal velik uspeh. To je bil drugi film v zgodovini, ki se nominirana za oskarja za najboljši film, ko ni bilo kategorija za najboljši animirani film. Na tej spletni strani boste našli najboljšo obarvanost njegovih likov, kot Lepotica, Zver, Lumière, Cogsworth, gospa Potts, Gaston in Lefou, med mnogimi drugimi. Tukaj si lahko ustvarite svoje ilustracije teh znakov, ali natisniti risbe na list papirja, da ga barve z vaših najljubših slik.

Lepotica in zver Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Lepotica in zver. Lepotica je mlado dekle, ki živi s svojim očetom Maurice v majhni vasici. Ko se je njen oče izgubil, bo ona iskat in doseže grajski Zver, mladega princa, ki je očaral močan čarovnica. Lepotica postane ujetnica Zveri, da shranite njen oče, in ona mora živeti z drugimi prebivalci gradu, ki so se spremenili v objekte pohištva. Gaston, domišljav lovec naselja, odkrije, da je Lepotica v zver gradu (ki je dejansko dobro srce) in prinaša skupino za napad na grad skupaj s svojo vazal Lefou, kratek in Punačak človek. Proti koncu filma se oblikuje veliko bitko, in odkriti, kaj je konec, morate videti ta film, eden najboljših klasika Walta Disneyja.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Lepotica in zver, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Lepotica in zver! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Lepotica in zver, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.