ALT DE LA IMAGEN

Captain America

Barvanje modelov Captain America

Captain America Barvanje Strani

Captain America Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Captain America Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Captain America Kolorit stran

Captain America v Vojni Kolorit stran

Captain America v Vojni Kolorit stran

Tukaj vidimo, Captain America sredi vojaške operacije. Ko je Steve Rogers poslanstvo on se ne ustavi pred ničemer. Kot lahko vidite na sliki, za barvanje, je med skalami in prahom eksplozij, napredek v smeri sovražnik linijo. Captain America je v celoti opremljena z vsem, kar potrebujejo, da bi zmagali, kot so granate, pas z majhnimi žepi i ... Preberi več

Captain America Barvanje Strani na spletni barve

Captain America Barvanje Strani

Novo v Captain America

Captain America

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Captain America in sorodne Sedaj lahko pobarvate na spletu najboljše risbe Captain America, vodja superheroj ekipe Avengers. Ta Marvel Comics junak je oblečen v barvah ameriške zastave. Barve so modra, bela in rdeča, in na njegovo ščit in prsih je bela zvezda. V hollywoodskih filmih, kot prvi Avenger ali Winter Soldier, igralec Chris Evans, ki igra Steve Rogers, prvi Captain America. Drugih identitet te super vojaka, so bili John Walker ali celo Bucky Barnes, ki je bil spremljevalec Steven Rogers. Če ste pravi ljubitelj te značaja iz Marvel, zdaj si lahko pobarvate te risbe na naši spletni strani.

Captain America Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Captain America. Lik Captain America je bila ustanovljena leta 1941, ki ga Jack Kirby in Joe Simon. Vendar, danes je znak, da je pridobila veliko popularnost, s hollywoodskimi uspešnicami sta igrala z igralcem Chris Evans v vlogi Steve Rogers. Nekateri od teh filmov so Captain America: The First Avenger, Avengers film ali Captain America: Winter Soldier. Ta znak je bil zasnovan kot poosebljenje ameriškega patriotizma, s težkim bremenom proti nacizmu med drugo svetovno vojno. V svetu stripa je to znak veliko zgodb, tako solo in v skupinah, kot pri Ultimate Avengers.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Captain America, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Captain America! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Captain America, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.