ALT DE LA IMAGEN

Astérix v Galiji

Barvanje modelov Astérix v Galiji

Astérix v Galiji Barvanje Strani

Astérix v Galiji Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Astérix v Galiji Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Astérix v Galiji Kolorit stran

Ordenalfabetix Kolorit stran

Ordenalfabetix Kolorit stran

Ordenalfabetix je odgovoren za prodajo rib v vasi Asterix in Obelix V zgodbah stripov Asterix Gaul . Obtožnica mnogih vaščanov, ki Ordenalfabetix ne prodajajo sveže ribe je povzročil veliko pretepov, zlasti Fulliautomatix. Njegova žena je Yelosumarín in deluje na ribe z njim.

Astérix v Galiji Barvanje Strani na spletni barve

Astérix v Galiji Barvanje Strani

Novo v Astérix v Galiji

Astérix v Galiji

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Astérix v Galiji in sorodne Ta zbirka francoskih stripov je bil znan tudi kot Asterix in Obelix, ali Dogodivščine Asterixa. So šaljivih zgodb pisatelja René Goscinny in Albert Uderzo karikaturist ustvarjene. V njih se štejejo izkušnje Galci, ki živijo v njihovi vasi in upreti zavzeli rimskega imperija Julija Cezarja. Njihova skrivnost, da ponujajo veliko odpornost na rimskih legij, je čarobni napoj, ki je njihov druid Panoramix, razen Obelix, ker je padel v lonec, ko je bil majhen in njeni učinki so stalno v njem. V tej galeriji pojavi najpogostejši znaki v tej seriji stripov, ki so pozneje postali filme in risanke, vključno s 3D animacijo. So ena izmed najbolj priljubljenih stripovskih likov po vsem svetu, danes pa še vedno ustvarjajo nove zgodbe in filme.

Astérix v Galiji Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Astérix v Galiji. Komična serija Asterix začela na 29. oktober, 1959 pa serijski, pozneje pa se zbirajo v albumih. Asterix je kratek Gaul postave, ampak veliko inteligence, in je sposoben rešiti zelo zapletenih situacij. Njegov najboljši prijatelj je Obelix, prevelik Gaul ima nadnaravno moč trajno, nesreče z napojem Panoramix. Ko rimska legija namenjeno za napad vasi, vsi prebivalci piti napoj in jim daje čarobno silo v določenem časovnem obdobju. Zato se še naprej upirajo zavzeli rimskega imperija. Tip humorja teh zgodb zaradi česar je brezčasna in danes še vedno pomembna in zanimiva za javnost, kljub starosti njihovih zgodb.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Astérix v Galiji, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Astérix v Galiji! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Astérix v Galiji, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.