ALT DE LA IMAGEN

Opice

Živali Barvanje Strani

Opice

Opice

Opice Kolorit stran

Ali vam je všeč? Kliknite na to!
Prispevek!
Glasujte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Ali vam je všeč opice? Te živali so najljubši otrok, ki so zabavne, živčna in zelo pogumen. Opice živijo na drevesih in krmo v sadju. Obstaja na stotine različnih vrst živali. Opice so živali, ki živijo v družinah s starši in otroci skupaj za vedno. Imajo vedenja kot pri ljudeh.

Krat naslikal:

Ta barva Stran je bila naslikana 9970 krat na spletu. Lestvica 0 z dne Najboljše Strani Barvanje.

Ocena

Radi bi vedeli, kaj so slikarji mislijo vsake barvanje strani. Ta barva stran ima bonitetno oceno druge uporabnike 4.

Ocenite to sliko

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Ocena temelji na 8 Mnenja uporabnikov

BARVE
Poslikane 9970 krat
Prenos bela risba
Opice
Barvanje stran Opice

Šimpanzi, gorile, orangutani in druge vrste opic. Prvaki je znanstveno ime za te živali. Opice teči, skakati, plezati drevesa, jejte sadje, igranje in zabava dejavnosti. Opice živijo v dreves za zaščito lovci in tudi spustiti na tla, da bi jedli hrano.

Barva stran Debatni barvilo Opice Ali vam je všeč Živali barvanje strani? To je slika Opice za barvo ali barvo spletnega iz brskalnika, ne da bi jim bilo treba naložiti ali namestiti karkoli, je popolnoma varna. Od tu lahko slikal brezplačno Kolorit stran Opice o Živali. Vsi otroci kot obrti in dejavnosti doma, kot sta barvanje strani Opice v Slovenski in je povezan s Živali. Naša risba Opice je eden izmed najboljših in risbami slikati z dne Živali da ste dobili in jo lahko delite s prijatelji in stikov na socialnih omrežjih. Lahko natisnete črno-bela risba Opice vas vabimo, da preizkusite in nato obarvajo ga z barvnimi oznakami ali voskom papir, se učijo o njej in jo delite v komentarjih, pokazati svojim prijateljem. To je zabavna in izobraževalna dejavnost za otroke, ki jim pomaga razvijati motorične spretnosti in koordinacije, medtem ko zaba

NAZAJ

Živali najbolj poslikanih strani

Mačke
6
6 od 10 - 33 glasov
Poslikane
11790
krat

Ta ljubek barvanje stran združiti različne pasme mačk, za otroke, da se naučijo razlikovati in prepoznati različne vrste mačka, kot domače mačke, skupne evropske mačko ali bengal mucka. Mačke so zelo pametna in neodvisna živali, ki pritegnejo veliko ljudi. Če ste eden izmed tistih ljudi, ki imajo radi živali in imajo radi mačke, tiskanih al ...

Otroški Živali
6
6 od 10 - 70 glasov
Poslikane
11202
krat

Zabavali barvanje teh živali za otroke, res zabavno za otroke vseh starosti. Izbirate lahko med široko paleto barv slikati zelo prijazen pes, zajec nosil majico ali medveda, ki nam daje cvet. Poleg tega si lahko natisnete to risbo z srčkan živali, za kasneje visi in krasijo stene vašo spalnico z nekaj smešno risanke živali.

Cirkuških Živali
5
5 od 10 - 22 glasov
Poslikane
10996
krat

Ta luštna cirkuške živali pričakujejo, da je treba zapolniti z barvo, s tem barvanju spletni strani. Barvajo to slona na spletu, tigra in leva na vrhu dveh platform, visok žirafe in zaporko igranje z žogo. Če tisto, kar je najbolj všeč pri cirkusu je videti živali storiti neverjetne stvari, lahko zdaj pobarvate svoje delovanje cirkus s temi čudovit cirkuških živali.