ALT DE LA IMAGEN

X-Men

Barvanje modelov X-Men

X-Men Barvanje Strani

X-Men Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

X-Men Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena X-Men Kolorit stran

Možje X Kolorit stran

Možje X Kolorit stran

Ta ilustracija prikazuje nekatere od najbolj priljubljenih članov skupine Možje X. Prvi se prikaže, je Wolverine s svojimi kremplji, sledijo Jean Grey. Zadaj, Cyclops strelja močan žarek in poleg njega so Rogue in Nightcrawler. V ozadju lahko vidite Storm, ki leti, medtem ko oči Charles Xavier je pozorno opazoval celotno sceno. &# ... Preberi več

X-Men Barvanje Strani na spletni barve

X-Men Barvanje Strani

Novo v X-Men

X-Men

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno X-Men in sorodne Ta skupina superjunakov, znanih kot X-Men je skupina mutantov iz stripov Marvel. Njihova baza operacij je Xavier šola za nadarjene mladostnike, ki ga vodi profesor Charles Xavier (imenovan tudi profesor X) LED. Ta šola je kraj, kjer lahko mladi odkrijejo svoje mutant pooblastila in se naučiti obvladovati. Toda poleg vrhuncev so odgovorni misijah za pomoč človeštvu na krov svojega curka, Black Bird. Najbolj priljubljena mutanti, ki so pripadali so Wolverine, Cyclops, Storm, Colossus, Jean Grey, Rogue, Gambit, Nightcrawler, Kitty Pryde (Shadowcat), Beast, Angel in Iceman, ampak so opravili prek svojih vrstah veliko več super junaki. Med njegovimi najhujšimi sovražniki, bomo lahko našli Magneta, Mystique, Sabretooth, urha ali Apocalypse.

X-Men Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije X-Men. Zgodbe in črke X Men je ustvaril Stan Lee in Jack Kirby, dveh velikih umetnikov Golden Age of Marvel Comics. Prvič se je pojavil v stripu je bil v septembru 1963. Danes mnogi so ustvarili zgleduje po teh stripov, kot so filmi za hollywoodske kinematografije, risanih serij, video iger in vseh vrst objektov trženja in derivati ​​izdelkov. Medtem ko so ti super-junaki živijo številne različne dogodivščine, resnica je vedno preganja cilj znan kot Xavie\'r sanje, ki je poiskati integracijo mutantov v družbi živeti mirno z ostalimi ljudmi. Ta utopična želja je nenehen boj za profesorja Ksaverija, ki trdi, da niso vsi mutanti zlo ali nevarna.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji X-Men, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe X-Men! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani X-Men, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.