ALT DE LA IMAGEN

Thor

Barvanje modelov Thor

Thor Barvanje Strani

Thor Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Thor Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Thor Kolorit stran

Thor: the Dark World Kolorit stran

Thor: the Dark World Kolorit stran

Želite barve Thora v svojem novem filmu? V Thor: The Dark World Odin sin vrnil močnejši kot kdajkoli prej. Izbirate lahko kot barvanje Boga Thunder s pestro paleto barv, ki jih ponujamo. Ampak, če vam je ljubše, da uporabite svoje barve, lahko natisnete to sliko Thor (Chris Hemsworth, ki ga igralec igral), da se na papirju barve. Č ... Preberi več

Thor Barvanje Strani na spletni barve

Thor Barvanje Strani

Novo v Thor

Thor

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Thor in sorodne Thor je bil sin Odina in je Marvel Comics superheroj. On se zgleduje po Bogu iz nordijski mitologiji ali nordijske mitologije. V njej je bog groma v germanskih vere. Thor je eden od prebivalcev Asgard kraljestvu, kjer živijo tudi svojo mamo Frigga in njegov oče Odin, znan kot oče vseh, njegov polbrat Loki, in Asgardian bojevniki imenuje Sif, Fandral, Hogun in Volstagg. V tej kategoriji boste našli veliko Kolorit strani tega superjunaka, tako hollywoodskih filmov (Chris Hemsworth igral) in nekatere slike iz stripov. Lahko pobarvate tudi druge znake v nizu. Zabavajte se z risbami za tiskanje Thor ali barvnih ilustracij za vaš najljubši superheroj z naše spletne aplikacije, ne da bi prenesli nobene programske opreme.

Thor Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Thor. Thor je Marvel znak, da je zdaj igral v številnih filmih, ki nosi njegovo ime. Ima tudi co-igrala v filmu The Avengers, poleg drugih junakov, kot so Iron Man, Captain America, Hulk, Hawkeye in Črna vdova. V filmu je igralec, ki je uresničila Sina Odin bil Chris Hemsworth. Zaradi teh filmov je dosegla veliko slavo je igralec Tom Hiddleston, kar predstavlja Loki, sprejet sin Odina in polbrat Thor. V Thor: The Dark Svetovna Thor vprašati Loki za pomoč, kljub temu, da je njegov sovražnik za poraz Malekith in njegovo vojsko temnih palčka. Na Zemlji, princ Agard skriva svojo identiteto pod imenom dr Donald Blake.Stripovski lik je ustvaril Stan Lee, z Larryjem Lieber in Jack Kirby.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Thor, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Thor! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Thor, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.