ALT DE LA IMAGEN

Rafa Nadal

Tenis Barvanje Strani

Rafa Nadal

Rafa Nadal

Rafa Nadal Kolorit stran

Ali vam je všeč? Kliknite na to!
Prispevek!
Glasujte!
Pin It!
Delicious
Opis:

Ta risba v visoko razliko vam prinaša portret Rafa Nadal, španski teniški prvak, tako da si lahko pobarvate svoj ​​portret na našem spletu, ne da bi morali namestiti ničesar. Prav tako lahko prenesete risbo v prazno, da bi lahko, da ga natisnete na list papirja, preden ga pobarvaj. Na ta način, z vami slik, si lahko risbo Rafa Nadal, ki jih boste kasneje mogli postaviti kjerkoli vam je všeč, ali okrasite nekaj z njo. Rafael Nadal pride v vaš računalnik v obliki te moderne risbe z veliko stila in elegance, za vas, da odloči, katera barva bo njegov naglavni ta čas, in ga združiti z barvo srajci. Ali menite, da se bodo barve, ki ste jih izbrali, vas prosimo, Rafa? Ni način, da bi vedel, ampak si zagotovo velik umetnik.

Krat naslikal:

Ta barva Stran je bila naslikana 10570 krat na spletu. Lestvica 0 z dne Najboljše Strani Barvanje.

Ocena

Radi bi vedeli, kaj so slikarji mislijo vsake barvanje strani. Ta barva stran ima bonitetno oceno druge uporabnike 5.

Ocenite to sliko

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Ocena temelji na 30 Mnenja uporabnikov

BARVE
Poslikane 10570 krat
Prenos bela risba
Rafa Nadal
Barvanje stran Rafa Nadal

V tej risbi prikaže obraz Rafa Nadal je v vektorski obliki, pripravljeni za barve. Skupaj z nekaterimi drugimi Rafa Nadal risb, boste našli tudi več teniška risbe in veliko drugih športov, s katerimi boste lahko preživeli zabavo, barvanje risbe, ki vam je najbolj všeč. Rafael Nadal je kljub svoji mladosti, ogromno sklicevanje v športnem svetu, posebej tenis. Ker je bil otrok, je kmalu dokazal svojo predanost temu športu in njegovi osebni trenerji in družina opazil, da ga je enostavno premikanje na teniškem igrišču. Kmalu so bili majhni turnirji premajhna za njega, on pa zelo hitro vodi narašča kategorije. V nekaj letih, je dosegel najvišjo kategorijo v profesionalnem tenisu, tekmujejo z drugimi visoko uvrstila poklicnih teniških igralcev, kot so Roger Federer, Andy Murray, Feliciano López in David Ferrer. Danes, Nadal je teniški igralec v Španiji z največjim številom posameznih naslovov, 55 do sredine 2013, in je španska človek, ki je trajala najdlje na svetu No 1 Raking na ATP (Združenje teniških profesionalcev). Če ste dober ljubitelj tega Majorcan teniški igralec, ne smete zamuditi te barvanje strani tega športnika, ki vam kažejo tukaj.

Barva stran Debatni barvilo Rafa Nadal Ali vam je všeč Tenis barvanje strani? To je slika Rafa Nadal za barvo ali barvo spletnega iz brskalnika, ne da bi jim bilo treba naložiti ali namestiti karkoli, je popolnoma varna. Od tu lahko slikal brezplačno Kolorit stran Rafa Nadal o Tenis. Vsi otroci kot obrti in dejavnosti doma, kot sta barvanje strani Rafa Nadal v Slovenski in je povezan s Tenis. Naša risba Rafa Nadal je eden izmed najboljših in risbami slikati z dne Tenis da ste dobili in jo lahko delite s prijatelji in stikov na socialnih omrežjih. Lahko natisnete črno-bela risba Rafa Nadal vas vabimo, da preizkusite in nato obarvajo ga z barvnimi oznakami ali voskom papir, se učijo o njej in jo delite v komentarjih, pokazati svojim prijateljem. To je zabavna in izobraževalna dejavnost za otroke, ki jim pomaga razvijati motorične spretnosti in koordinacije, medtem ko zaba

NAZAJ

Tenis najbolj poslikanih strani

Teniški Lopar
5
5 od 10 - 14 glasov
Poslikane
10847
krat

To smešno teniški lopar ima svoje življenje in si ga lahko pobarvate, kot želite, zahvaljujoč našim barvanje strani risani teniški lopar. Ta lopar je opremljen s teniškega pokrovčkom kot poklicnih igralcev, in je skakanje zadeti teniško žogico in udariti nazaj. Če vam je všeč, da igrajo tenis zagotovo vam bo všeč ta tenis Kolorit stran lopar v stilu risanke.

Teniških Žogic in Loparjev
5
5 od 10 - 24 glasov
Poslikane
10667
krat

V tej sliki lahko vidite teniški lopar in žogo, kar so bistveni elementi, ki jih potrebujete, da bi igral igro tenisa s prijateljem.Teniško igrišče bi bilo tudi pomembno, z mrežo na sredini sodišča, da bi lahko igral tam. Če nimate vseh potrebnih stvari še lahko pobarvate to teniškega risbo, dokler imate vse, kar potrebujete za igranje v resničnem življenju.

Teniška Igralca
6
6 od 10 - 12 glasov
Poslikane
10214
krat

V tem barvanje strani si lahko ogledate strokovno teniški igralec z konča s prekrškom položaju. Tenis je zelo popolna šport, in zahteva, da imajo fizično sposoben, saj lahko teniških tekem traja več ur. Športa na splošno pomaga, da bi dobili dobrega zdravja, saj vadba ohranja naše mišice močne in zdrave.