ALT DE LA IMAGEN

Smrkci 2

Barvanje modelov Smrkci 2

Smrkci 2 Barvanje Strani

Smrkci 2 Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Smrkci 2 Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Smrkci 2 Kolorit stran

Nataknjen Smrk Kolorit stran

Nataknjen Smrk Kolorit stran

To je Smrk, ki je Smrk, ki je vedno jezen. Kot lahko vidite, je njegove roke prehajajo na prsih, zelo nenavadno predstavlja za njega. Za ta lik v Smrkci 2 zdi vse bolečine in zmeraj naredi vse, kar je nejevoljen. Vedno, vedno slediti svojim prijateljem in jim pomaga vse, kar lahko, ampak vedno kartonom. Glej, če barvanje to Kolorit stran ... Preberi več

Smrkci 2 Barvanje Strani na spletni barve

Smrkci 2 Barvanje Strani

Novo v Smrkci 2

Smrkci 2

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Smrkci 2 in sorodne Smrkci donosnost 3D na velikem zaslonu v Smrkci 2! In zdaj si lahko pobarvate tudi svoje smešne Kolorit strani glavnih likov, kot Ata Smrk, Smrketa, zlovoljen smrk, smrk pameten ali Vanity smrk, ampak spremljajo tudi Vexy in Hackus, so Naughties. Modra barva bo zapolnila vaše risbe! Tudi če vam je ljubše, lahko uporabite drugo barvo dati svež videz likov v filmu. Po tem času bodo drobne Smrkci živijo neverjetno pustolovščino, ki jih bo popeljal v Parizu, kot bi moralo združiti, da bi našli Smrketo, ki je izginila zaradi Gargamel. Zahvaljujemo se za te Smrkci 2 Kolorit strani boste lahko v celoti uživali nov celovečerni film, ki združuje žive akterje s 3D animacijo znakov.

Smrkci 2 Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Smrkci 2. Smrkci 2 film, ki je izšel v avgustu 2013 je nadaljevanje filma Smrkci, ki je izšel leta 2011.Direktor obeh filmov, Raja Gosnell, se je vrnil, da imajo originalno zasedbo, ki vključuje nove glasovne akterje v vlogah Vexy in Hackus, Christina Ricci in JB Smoove oz. Smrkci imajo pomočjo svojih človeških prijateljev, Patrick in Grace Winslow, da se ponovno soočajo Gargamel in prepreči izvedbo njegovo zlo načrtov. Če želite to narediti, bi morali iti v Pariz, da reševanje Smrketo. Z Kolorit strani boste našli to kategorijo lahko nariše svoje risbe Smrkci, bodisi na vašem računalniku z našo spletno prijavnico ali tiskanje risb do barve na list papirja z barvami, voščenkami ali označevalcev.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Smrkci 2, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Smrkci 2! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Smrkci 2, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.