ALT DE LA IMAGEN

Romero Britto

Barvanje modelov Romero Britto

Romero Britto Barvanje Strani

Romero Britto Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Romero Britto Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Romero Britto Kolorit stran

Britto Pes Kolorit stran

Britto Pes Kolorit stran

To smešno kuža pes je podoba, ki jo Romero Britto. Mogoče ga ne vem, vendar je dobro znani Brazilski umetnik, ki izdeluje te čudovite risbe, kot je ta. Ta kuža je zelo preprosto pripraviti, tako da je zelo enostaven za barve. To je tudi razdeljen na različnih področjih z različnimi teksturami, razlikovati dobro. Ti si ti ... Preberi več

Romero Britto Barvanje Strani na spletni barve

Romero Britto Barvanje Strani

Novo v Romero Britto

Romero Britto

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Romero Britto in sorodne Zdaj so na voljo za barvanje nekaj ilustracij, ki jih Romero Britto, brazilskega umetnika z značilnim slogom v svojih delih.Barvanje Britto ima svoj nezamenljiv stil, medtem ko še vedno v črni in beli barvi. Za žive barve in ustvarjalne teksture in vzorci so zaščitni znak tega slikarja in kiparja. V svojem delu Britto meša pop umetnosti in kubizem, z vplivi iz urbanih poslikave, freske in grafiti. Ker je močno odvisen od stereotipov in osnovni pogled stvari, njegove risbe so preproste in imajo debele kapi, zaradi česar so kot nalašč za majhne otroke, da je zabavno barvanje svoje stvaritve. Naslednja tudi svoj ​​stil, lahko otroci ustvarjajo svoje risbe v stilu Romero Britto in vadijo postati slikar sodobne umetnosti kot on.

Romero Britto Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Romero Britto. Ta galerija temelji na delu Romero Britto, kipar in slikar, rojen v Recife (Brazilija), 6. oktobra, leta 1963. Predvsem slog bi lahko označeni kot del pop art, čeprav je zlitje stilov sodobne umetnosti, kubizma in grafiti, kaj je njegovo delo izrazit. Britto živi v Miamiju, v ameriški zvezni državi Florida, in je zelo pogosto videti predstave in izvajalca del v mnogih delih mesta. To je svetovno znani umetnik, in je delal z velikih blagovnih znamk, ki sodelujejo v promocijo svojih izdelkov z ustvarjalnih kampanje brezplačno. Danes obstaja veliko njegovih del, razstavljenih v večjih muzejev moderne umetnosti in emblematične stavbe, kot so na letališčih ali v knjižnicah. Sedaj lahko vsaka otroci barvajo svoje slike Romero Britto.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Romero Britto, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Romero Britto! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Romero Britto, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.