ALT DE LA IMAGEN

Rio 2

Barvanje modelov Rio 2

Rio 2 Barvanje Strani

Rio 2 Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Rio 2 Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Rio 2 Kolorit stran

Nigel Kolorit stran

Nigel Kolorit stran

Ta ptica vidite na tej sliki je Nigel, lopov filma Rio 2. Tako kot v prvem filmu, to cockatoo želi maščevati Blu in Jewel, ki ga tako ali tako. Za to si bo prizadeval za pomoč vsakogar, kot mravljinčar Charlie ali dart frog Gabi. V Latinski Ameriki je to znak, znan kot Pepillo. Čeprav so cockatiels običajno beli, v našem ... Preberi več

Rio 2 Barvanje Strani na spletni barve

Rio 2 Barvanje Strani

Novo v Rio 2

Rio 2

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Rio 2 in sorodne Rio 2 je nadaljevanje v Riu, ki je premiero doživel leta 2011. Je značilnost računalniško animacijo, ki pripoveduje družinsko življenje Blu in Jewel, par modrih makai, ki imajo tri otroke, Tiago, BIA in Carla. V tem filmu se znova pojavi zlo Nigel, cockatoo z maščevanjem občutkom, ki jo spremljajo Gabi, ki je dart frog in Charlie, je mravljinčar. Na srečo, prijatelji, kot Nico in Pedro, zlato ščinkavcev in rdeče-čopasti kardinal, ali Toucan Rafael, prav tako jim pomagali. To je barvita družinski film s čudovitimi živalmi, zlasti tropskih ptic, jih bo ljubil z vsem otrokom. Obstajajo njihove strani za barve na spletu.

Rio 2 Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Rio 2. Animirani film je režiral Carlos Saldanha, ki ga proizvaja Blue Sky Studios in 20th Century Fox porazdeljeno.Zgodba tega filma prikazuje nekaj vrst, ki živijo v habitat Amazonke in tako poskuša izobraziti odrasle in otroke o stanju, v katerem smo našli to naravno okolje, in si zasluži, da je treba hraniti in ohranjati.Zgodba se začne v brazilskem mestu Rio de Janeiro, potem pa potuje v džunglo Amazon začeti novo življenje, dva makai in svoje otroke. Trenutno obstajajo govorice, da bi se tretji obrok, ki se trenutno razvija sproščeni.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Rio 2, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Rio 2! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Rio 2, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.