ALT DE LA IMAGEN

Pošasti z Univerze

Barvanje modelov Pošasti z Univerze

Pošasti z Univerze Barvanje Strani

Pošasti z Univerze Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Pošasti z Univerze Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Pošasti z Univerze Kolorit stran

Terri in Terry v Monsters University Kolorit stran

Terri in Terry v Monsters University Kolorit stran

Bomo predstavili v tej sliki barvni Terri in Terry, ki sta dve pošasti, ki si delijo isto telo in so tudi študenti Univerze Monsters. Terri z \"i\" je eden z enim rogom na glavi, in Terry z \"y\" je ena z dvema rogovi. Oba imata samo eno oko, in obe veji vsak enega, ampak delijo en sam organ za oba.Barva njegove kože je rumena in nositi zeleno m ... Preberi več

Pošasti z Univerze Barvanje Strani na spletni barve

Pošasti z Univerze Barvanje Strani

Novo v Pošasti z Univerze

Pošasti z Univerze

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Pošasti z Univerze in sorodne Lahko končno uživate Pošasti z Univerze, drugi del Pošasti Inc, v katerem se je zgodba o tem, kako se protagonisti prvič srečal, ki so Sulley, ogromna modra hairde pošast, in Mike Wazowski, runda eyed zelena pošast. S to kategorijo Kolorit strani Univerze Monster, boste imeli na voljo glavne like, ki se pojavljajo v Disney Pixar filmu. V svetu pošasti, imenovane Monstropolis, živijo pošasti ločeni od sveta človeka. Na univerzi, pošasti študij za pripravo na delovna mesta, ki jih bodo za izvajanje v prihodnosti, vendar pa je tudi čas za zabavo. Ta film pripoveduje dejanja, ki so se zgodili pred prvim obrokom, Pošasti Inc Zabavajte se s temi tiskanje strani Mike, Sulley in ostale pošasti na univerzi.

Pošasti z Univerze Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Pošasti z Univerze. Pošasti z Univerze (prequel na prvem Monsters Inc film), je Disney Pixar film v režiji Dan Scanlon, v katerem zgodba pripoveduje, kako se protagonisti Monsters Inc srečal, ki so James P. Sullivan (Sulley) in Michael Wazowski (Mike) , pred desetimi leti, kar se je zgodilo na prvem obroku. Nas bo popeljala v času, ko so bili najstniki v svojih šolskih letih, ko so začeli študirati na univerzi za pošasti. Čeprav morajo preuči in pripravi za prevoz na delo v prihodnje, pa je tudi čas za zabavo, strank in nore dogodivščine, ki smo se navadili, zato je zabaven film, za vso družino, s katero boste lahko, da imajo dober čas. In zahvaljujoč teh barvil strani Pošasti z Univerze boste tudi zabavali barvanje risbe film na vašem računalniku.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Pošasti z Univerze, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Pošasti z Univerze! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Pošasti z Univerze, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.