ALT DE LA IMAGEN

Frozen

Barvanje modelov Frozen

Frozen Barvanje Strani

Frozen Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Frozen Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Frozen Kolorit stran

Elsa Frozen Kolorit stran

Elsa Frozen Kolorit stran

Ko so njeni starši umrli, Elsa je treba pretvoriti od princese do kraljice Arendelle. Elsa ima moč, da nadzira ledu, vendar ona ne more kontrolirati in po napad panike, se odloči zbežati v gore, da ne škoduje nikomur in ustvarite impresivno trdnjavo ledu. Ta nova Disney Princess je postala zelo priljubljena v javnosti, zlasti med dekleti, saj ... Preberi več

Frozen Barvanje Strani na spletni barve

Frozen Barvanje Strani

Novo v Frozen

Frozen

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Frozen in sorodne Imate na razpolago najboljše Kolorit strani Zamrznjena Disneyjevega filma starring Elso in Anna, mlade princeske Kraljevine Arendelle. Tukaj lahko pobarvate glavne like tega filma od Walt Disney, kot je Iceman Kristoff, njegov severnih jelenov Sven Olaf snežaka in Princ Hans. Če vam je všeč ta animirani film, lahko obdržite ga uživajo z vaših najljubših likov, eden od klasike Disney, ki so bili najuspešnejši v zadnjih letih. Njegova zgodba temelji na pravljici The Snow Queen, priljubljeno pravljico pisatelja Hansa Christiana Andersena. Film je premiero doživela leta 2013, in njen uspeh je prestal v naslednjih letih.

Frozen Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Frozen. Frozen je film, ki ga Walt Disney Animation Studios, ki je dobil oskarja za najboljši animirani film in najboljši izvirni Song za Let It Go. Njegovi najpomembnejši znaki so princeske Elsa in Anna, podedoval prestol Arendelle in smešno znakov, kot Kristoff, Sven ali Olafa. Direktorji tem filmu so bili Chris Buck in Jennifer Lee, in v njeni izvirni različici preštejemo na glasove Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad in Santino Fontana interpretirati glasove likov. Njegov začetni proračun je znašal 150.000.000 $, in njegov prihodek je že presegel milijon $ 1200, zaradi česar je jasno, da je bil velik uspeh po vsem svetu.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Frozen, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Frozen! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Frozen, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.