ALT DE LA IMAGEN

Dragonball

Barvanje modelov Dragonball

Dragonball Barvanje Strani

Dragonball Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Dragonball Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Dragonball Kolorit stran

Goten Super Saiyan Kolorit stran

Goten Super Saiyan Kolorit stran

Ta mali Super Saiyan je Sin Goten, najmlajši sin Goku, in ima enak videz, ko je bil še mlad. Čeprav je zelo majhen, od rojstva začne njegovo usposabljanje. Je najboljši prijatelj je debla, saj raste in vzgajati skupaj, vendar Goten je nekoliko šibkejši od njega. So vadili skupaj umetnosti fuzije zelo težko, dokler ga lahko izvajajo ... Preberi več

Dragonball Barvanje Strani na spletni barve

Dragonball Barvanje Strani

Novo v Dragonball

Dragonball

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Dragonball in sorodne Anime risanka serija najbolj znan vseh časov prihaja s svojo obarvanosti. Dragonball, znan tudi kot Dragonball, je anime serija, ki jih Akira Toriyama ustvarili. V tej seriji japonski zgodovini risbe Goku in njegovi prijatelji računa. Nekateri od njih pripada močnim dirko borci, Saiyans, za katere je značilno, da spremenite svojo barvo las v rumeno, ko so dobili veliko moč. Tukaj boste našli risbe za obarvanje najpomembnejših likov, kot so Vegete, kovčke, Gohana, Goten in Piccolo, in nekatere zlitjem kot Gotrunks (ali Gotenks), Vegetto ali Gogeta. Prav tako roparja kot celice, pošast Buu ali Freeza imajo svoje načrte za barvanje v tej kategoriji.

Dragonball Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Dragonball. Serija Dragonball je razdeljen na več delov, ki so znani kot Dragonball Z in Dragonball GT, ampak je naredila veliko filmov. V zadnjem času je prišlo do Remastered različica HD serije, kakor tudi različica Dragonball Kai, ki je Dragonball Z posodobitev s sedanjo in prenovljeno slog animacije. Obstaja veliko, pridobljene predmete in trgovanje tega anime serije, in da je bil velik uspeh po vsem svetu, saj v 90-ih in še danes ima še vedno veliko privržencev, tudi v svetu borilnih iger. V vseh, animirana serija je sestavljena iz 606 epizod, ko vse njihove serije.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Dragonball, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Dragonball! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Dragonball, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.