ALT DE LA IMAGEN

Despicable Me 2

Barvanje modelov Despicable Me 2

Despicable Me 2 Barvanje Strani

Despicable Me 2 Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Despicable Me 2 Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Despicable Me 2 Kolorit stran

Gru Lopov Kolorit stran

Gru Lopov Kolorit stran

To je Gru, ko je bil lopov. V prvem obroku njegovih filmov, Gru prenehal biti lopov. Zdaj namenjena le delati dobro in skrbijo za svoje hčerke Agnes, Edith in Margo. Kot vidite na sliki, obraz Gru ima dva dokaj okrogle izbuljene oči in zelo oster nos. Izgledajo zelo risanki. Ima velike ramena in široke nazaj, ampak noge so dolge in vitke ... Preberi več

Despicable Me 2 Barvanje Strani na spletni barve

Despicable Me 2 Barvanje Strani

Novo v Despicable Me 2

Despicable Me 2

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Despicable Me 2 in sorodne Uživate lahko Despicable Me 2 Kolorit strani, drugi del teh zabavnih 3D animiranih filmov. V tem filmu, Gru ni lopov in je bil prenovljen, da je dober oče. On živi s svojimi tremi hčerami, Agnes, Edith in Margo. Anti-lopov Liga odloči vtihotapiti GRU izvedeti identiteto zlo zlobnež. Lucy Wilde bo spremljevalec Gru v svojem poslanstvu. V našem GRU Barvanje Strani kategoriji boste našli fotografije vseh likov v filmu. Pomembnejši Minion risbe, GRU je mali pomočniki, ki so že del njegove družine. Če ste uživali s svojo družino v tem filmu, tudi uživajo teh barvanje strani Despicable Me 2. Ta film je primeren za vse ciljne skupine, in za vse starosti.

Despicable Me 2 Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Despicable Me 2. Despicable Me 2 je drugi obrok Despicable Me. V tej novi film Gru ni več lopov. Dr zloben ga zapusti, ker je hrepenijo svojo lopov življenje. Zdaj je anti-lopov liga, ki zahtevajo Gru bi jim pomagali. Skupaj s soplesalko Lucy Wilde, ki morajo vtihotapiti v zlobni organizaciji, da bi odkrili identiteto novega malopridneža. Slab človek sam El Macho klice. Če so znaki v težavah, bodo dobili pomoč od vaših prijateljev in družine rešiti situacijo. Ta film je izšla leta 2013, in vsebuje glasove akterjev, kot so Steve Carell (Gru), Miranda Cosgrove (Margo), Elsie Fisher (Agnes), Dana Gaier (Edith) in Kristen Wiig (Lucy Wilde). Ne izgubljajte časa in barva zdaj tudi slike Despicable Me 2.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Despicable Me 2, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Despicable Me 2! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Despicable Me 2, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.