ALT DE LA IMAGEN

Batman

Barvanje modelov Batman

Batman Barvanje Strani

Batman Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Batman Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Batman Kolorit stran

Robin Kolorit stran

Robin Kolorit stran

Ta mladi junak je Robin, Batman je stalni spremljevalec, ki ga spremlja v svojem boju proti kriminalu. Prvotni identiteta Robin je Dick Grayson, ki je prvi, kasneje pa so bili drugi mladeniči, ki spremlja Batman kostum de Robien. Dick Grayson je kasneje postal neodvisna superheroj imenovano Nightwing. Vendar pa se je vedno boril proti kriminalu na ... Preberi več

Batman Barvanje Strani na spletni barve

Batman Barvanje Strani

Novo v Batman

Batman

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Batman in sorodne To superheroj je lik iz DC Comics, podjetje, prej imenovano Detective Comics. To superheroj se imenuje tudi Dark Knight ali Tekme Malone. Med njenimi zavezniki so Alfred Pennyworth, kdo je njegov butler, policist Komisar Gordon in Robin in Batgirl, kdo so njegovi sotekmovalci v najbolj nevarnih misij. Skupaj se morajo soočiti z nekaterimi nevarnimi nepridiprave kot Joker, Catwoman, Poison Ivy, Penguin, Bane, Two-Face in strašilo, med drugim. Batman skriva svojo pravo identiteto, je Bruce Wayne, bogat poslovnež, ki živi v Gotham City. Ta junak je včasih bil del velikega zavezništva DC superjunakov, ki se imenuje Justice League, s Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash in Aquaman, med drugim.

Batman Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Batman. Značaj Batman prvič pojavil v Detective Comics številko 27 leta 1939. Od takrat je igral v številnih stripov, filmov, animiranih serijah in video iger. V 90. letih, je ta lik igral v trilogije filmov Tima Burtona, ki mu je pomagal postala bolj priljubljena. Leta 2005 je bila nova trilogija režiral Christopher Nolan velik uspeh, in začel z Batman Begins. Bruce Wayne ima številne pripomočke in vozila, za pomoč v boju proti kriminalu v mestu. Med njimi je najbolj priljubljen, je avto imenuje Batmobile in njegova osnova je Batcave, skrit kraj, iz katerega bi lahko načrtovali svoje dejavnosti.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Batman, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Batman! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Batman, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.