ALT DE LA IMAGEN

Avengers

Barvanje modelov Avengers

Avengers Barvanje Strani

Avengers Kolorit strani za vas, da barve barve in se zabavali vsak dan na naši spletni strani daje barvo za črno-bele slike. Vaš online zabavo in prosti čas območju.

Avengers Kolorit slike

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Priporočena Avengers Kolorit stran

Hawkeye Kolorit stran

Hawkeye Kolorit stran

Ta član Avengers je Clint Barton, ki mu vsi klici Hawkeye skrajno dobrega gađanja z streljanje puščic z vašo lok. On je sposoben zadeti premično tarčo brez gledanja. Ima tudi puščice, ki proizvajajo različne učinke, kot je eksplodirala, električni šok in celo kramp nobene računalniške naprave. Ta agent ŠČIT je velik zaveznik na boj ... Preberi več

Avengers Barvanje Strani na spletni barve

Avengers Barvanje Strani

Novo v Avengers

Avengers

Barvanje Strani brezplačno v slovenski približno Avengers in sorodne The Avengers so skupina superjunakov v Marvel Comics založnika. Prvotno je sestavljen iz Hulk, Thor, Iron Man, Wasp in Henry Pum, kasneje pa se je pridružil kapitala Ameriko. Rojstvo The Avengers je odgovor na objavo DC Universe Sack Justice League. V svojem začetnem podvigu, The Avengers soočajo Loki, brata Thor. Kasneje je prišel novi nepridiprave kot Hawkeye, Quicksilver in Scarlet Witch.

Avengers Kolorit strani slikati pisane slike na internetu brezplačno. Printable fotografije Avengers. V filmu je postavljeno tetralogije za zastopanje svet Avengers. Prvi film je leto 2012, sem bil imenovan "The Avengers" in v tej trilogiji pojavljajo: Steve Rogers, Captain America (Chris Evans), Tony Stark, Iron Man (Robert Downey Jr), Thor (Chris Hemsworth), Bruce Banner , Hulk (Mark Ruffalo), Natasha Romanoff, Black Widow (Scarlett Johansson) in Clint Barton, Hawkeye (Jeremy Renner). Ko Loki prihaja na Zemljo je pred njim hiperkocka in hipnotizirati Hawkeye, dr Selvig in nekaj agentov Shie Za odpravo te grožnje LD Nick Fury pridruži Iron Man, Hulk, Thor, Captain America in Black Widow generira znamenito ekipo znan kot Avengers. V drugem filmu leta 2015, imenovanih "Avengers: Age of Ultron" Wanda Maximoff, Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Pietro Maximoff, Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) in Vision (Paul Bettany) pridruži. S ščitnikom Avengers uničena in potrebujejo odmor v svojem dajatve, kot junaka, Tony Stark začenja spečega program, da bi ohranili mir, ki ustvarja visoko inteligenco robota z imenom Ultron odkriti globalnimi grožnjami. Stvari začnejo priti zapleteno, ko Ultron, dobil um in vest, se odloči, da izkoreniniti vse človeštvo, tako da najmočnejše junaki našega planeta, vključno z Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow in Hawkeye bo biti izpostavljen najtežjem testu so opravili do sedaj, ko se usoda planeta Ogroženih. Ko Ultron pojavljajo bo odvisna od Avengers ustaviti svoje strašne načrte, in kmalu bo neprijetno zavezništev in nepričakovano dejanje utreti pot za epski in edinstven globalni avanturo. Tretji film se imenuje "Avengers: 1. del Infinite War" in bo premierno v letu 2018. Ko Thanos odločil za napad je odvisen od Avengers vedeti, sprejeti in uresničiti njihov vrhovni preizkus, se ustavite in shranite vesolje od njega. Četrti film je "Avengers: Infinity War Part 2" bo izšla leta 2019. Po utrip Thanos v prvem delu mora Avengers: dati čast, da se njegovo ime maščeval poraz Thanos in končno izpolnila svoje poslanstvo in poskušajo rešiti celotno vesolje.. Tukaj imate črno-bele slike na liniji Avengers, da barve in barve v slovenščini ne da prenesete karkoli ali namestiti karkoli na svoj ​​računalnik. Nove risbe Avengers! In kar je najboljše otroške risbe. Kolorit strani Avengers, ki jih lahko slikal iz vašega računalnika ali pa jih natisnete ven in jih barvajo z roko. Prav tako si lahko prenesete na svoj računalnik slike za tiskanje in barvanje vseh časov, ki jih želite.